PDA

View Full Version : Mainframe turret



XForbiddenSmokeX
12-28-2015, 08:57 AM
Mainframes turret does not shield mainframe as stated on the skill. Nor does it say anything about it shielding him in the turret skill explanation. Pls fix.

Bluudev
01-06-2016, 11:52 AM
Thanks Forbidden, we'll get in there and check to make sure its operating correctly. If not you know we'll square it away ASAP. Thanks and good looking out! :)

XForbiddenSmokeX
01-11-2016, 01:50 PM
Thank you bluudev. I appreciate your reply.